Je bekijkt nu Bedankbrief

Bedankbrief

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:nieuws

Lieve Fenneke,

Het is 10 jaar geleden dat je in mijn leven kwam. En geloof me wanneer ik zeg dat, sinds dat moment, mijn leven niet meer hetzelfde is. Je hebt mijn zelfrespect en zelfvertrouwen gemotiveerd en doen geloven dat mijn leven niet beperkt hoeft te worden door mijn achtergrond en het feit dat ik opgevoed ben door een alleenstaande moeder. Zonder jouw ondersteuning had mijn moeder het heel moeilijk gehad om mij op te voeden. Ik heb nooit de kans gehad om mijn vader te ontmoeten aangezien hij een paar maanden voor mijn geboorte is overleden. Daarom heeft jouw hulp niet alleen mij geholpen, maar mijn hele familie. Toen ik opgroeide had ik nooit de verwachting dat ik naar school zou kunnen, laat staan om het te schoppen tot de universiteit. Deze droom lag buiten mijn bereik. Maar toen ik jou leerde kennen was deze droom ineens waarschijnlijk èn mogelijk.

Mijn periode op school was prettig dankzij jouw hulp. Al sinds de middelbare school en ook tijdens mijn tijd op de universiteit heb ik mij geen moment zorgen hoeven maken hoe ik mijn schoolgeld bij elkaar moest krijgen en of ik überhaupt wel naar school kon blijven gaan aangezien jij deze garantie steeds hebt geboden. Op de middelbare school nam mijn zelfvertrouwen toe toen jij mij een nieuw schooluniform en nieuwe schoenen gaf wat ik daarvoor nooit had. Daarvoor droeg ik vier jaar lang hetzelfde uniform en dezelfde schoenen die eigenlijk helemaal kapot waren en dat had werkelijk een negatieve impact op hoe ik mij voelde over mijzelf.

Ik moet zeggen dat ik jou een uitzonderlijk mens vind, simpelweg omdat jij met jouw hele hart mij wilde helpen zonder een gevoel van discriminatie of iets dergelijks. Dit was nieuw voor ons: daarvoor waren we gewend om andere partijen om hulp te vragen, maar werd dit afgewezen op basis van onze religie. Dit soort discriminatie hebben we bij jou nooit ervaren en dat maakt jou zo uitzonderlijk voor ons. Dit kan ik niet genoeg benadrukken.

Wat jij hebt gedaan voor mij en mijn familie is ongelofelijk en “life changing”. Ik zie jou als een moederfiguur in mijn leven gezien de kritieke rol die jij hebt gespeeld in de ontwikkeling tot de persoon die ik vandaag de dag ben geworden. Zonder jou is er geen “ik”. Ik ben dankbaar voor jou in mijn leven. Ontzettend bedankt voor alles. Lang leve Fenneke! Zet het goede werk door. Ik wens jou een goede gezondheid, plezier en geluk voor alle jaren hier op aarde en zelfs daarna. God zegene jou!

Veel liefs,

Noor

Lees hier de hele nieuwsbrief van augustus 2021 van EBOO in Kenia.