Je bekijkt nu Actie toilettassen

Actie toilettassen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:nieuws

Het is alweer een poosje geleden dat u de laatste nieuwsbrief van EBOO heeft ontvangen. Maar achter de schermen zitten wij nooit stil! In december en januari hebben wij donaties ingezameld voor onze speciale toilettassenactie. Voor elk kind een gevulde toilettas met zeep, tandenborstel, tandpasta, shampoo, bodylotion, deodorant, scheermesjes en voor de meiden maandverband. Wat is daar door iedereen enorm enthousiast op gereageerd! De donaties stroomden binnen. 
In december is Fenneke druk bezig geweest met het samenstellen van de tassen in Nairobi. In plaats van een toilettas is er gekozen voor een shopper van een supermarktketen. Zodra de shopper stuk is mag deze bij de winkel namelijk gratis ingeruild worden voor een nieuwe.
Toen de tassen gevuld klaar stonden zijn alle kinderen en hun ouders in januari uitgenodigd om de tas op te halen. Wat een geweldig moment met veel blijde gezichten. Namens alle kinderen en hun ouders willen we u van harte bedanken voor uw donaties!

Door de vele donaties is er zelfs geld over. Daarvoor is een mooi ander doel gevonden. We hebben als stichting toegezegd dat we een jaar lang groenten betalen voor de dagelijkse lunch op de Kenya Kesho School for Girls. Op deze school zitten een aantal leerlingen waar EBOO het schoolgeld voor betaalt.

Lees hier de hele nieuwsbrief van mei 2023.