Je bekijkt nu Corona hulp Kenia

Corona hulp Kenia

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:nieuws

Onwijs bedankt dat iedereen massaal gehoor heeft gegeven aan onze oproep voor een extra financiële bijdrage vanwege de corona crisis. Inmiddels weten we uit ervaring dat we als stichting altijd kunnen vertrouwen op extra inkomsten als de nood hoog is. Maar de respons op deze vraag was boven verwachting! Wat is er aan alle kanten veel gedoneerd. We kunnen nu een jaar lang de gezinnen ondersteunen. Namens alle gezinnen uit het programma: bedankt! 

Inmiddels is al een aantal keren geld verstrekt aan de gezinnen. Alle gezinnen uit het EBOO programma hebben per twee weken €25,00 (3000 shilling) ontvangen om ze te ondersteunen bij het betalen van bijvoorbeeld huur en het kopen van levensmiddelen. Voor uw beeldvorming: een volledige werkdag levert ze normaal gesproken niet meer dan €2,50 op. Deze bijdrage staat dus gelijk aan loon voor 10 dagen.

Er is bewust voor gekozen om per twee weken een bedrag uit te keren. Fenneke weet uit ervaring dat veel mensen moeite hebben met het verantwoord uitgeven van hun geld. Op deze manier is enige zekerheid gewaarborgd en blijft de schade hooguit tot twee weken beperkt. Het bestuur in Kenia: Nicholas, Geoffrey en Madelin zien hier streng op toe.

Nogmaals bedankt!

Lees hier de hele nieuwsbrief van juni 2020:
https://mailchi.mp/c940e95d2c98/eboo-nieuws-juni-2020