Je bekijkt nu Doneer een kerstpakket!

Doneer een kerstpakket!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:nieuws

Pakjesavond ligt weer achter ons en de kerstdagen staan voor de deur. December is de maand van gezelligheid, familie, cadeautjes en kerstpakketten. Ook in Kenia willen wij de gezinnen uit het EBOO programma graag een praktisch decembercadeau geven, namelijk een kerstpakket met bruikbare producten voor in de keuken.Het kerstpakket kost €25,- en is gevuld met:

2 kilo suiker
2 kilo bakmeel
2 kilo maismeel
2 kilo rijst
1 kilo bonen
2 liter olie
pakje zout
handdoek per kind

Voor ons in Nederland zijn dit allemaal basisartikelen waar we onze kast mee vol hebben staan. Voor de gezinnen in Kenia zijn het artikelen waar doorgaans weinig geld voor is. Mocht er voldoende gedoneerd worden dan willen we graag ook nog iets lekkers toevoegen aan het kerstpakket zoals koekjes.

Daarom willen wij u vragen of u (een gedeelte van) een gevuld kerstpakket wilt doneren? Elk bedrag is welkom!* Op deze manier kunnen wij bij alle 130 EBOO jongeren een lach op hun gezicht toveren in deze decembermaand.

Doneren kan direct via deze link: https://qrcode.ideal.nl/…/6c10a2bb-7b6f-4208-9f4a…

Het bedrag is aanpasbaar.*Vanwege privacy wetgeving kunnen wij als bestuur niet zien welk bedrag door wie is overgemaakt via de QR code en link. Wilt u graag dat wij uw naam wel kunnen zien bij uw donatie? Doneer dan via een handmatige bankoverschrijving op rekeningnummer NL 61RABO0129365335 t.n.v. EBOO in Kenia o.v.v. Actie Kerstpakket.