Vrienden van EBOO

Vriend van EBOO: Sanne van IJperen

Door de blogs en verhalen van Fenneke ben ik betrokken geraakt bij EBOO. Dat ik me juist voor deze stichting actief wilde gaan inzetten, komt doordat ik de overtuiging kreeg dat elke cent op de plek terecht kwam waar het zo hard nodig is; bij de kinderen in Kibera. Die overtuiging is alleen maar sterker geworden sinds ik in december 2013 met eigen ogen heb gezien hoe groot de rol van EBOO is in Kibera en hoe blij en dankbaar de kinderen (en hun ouders) zijn voor deze kans. Zo nodig zet ik mij in bij activiteiten maar voornamelijk richt ik me op het aanschrijven van fondsen.

 

Vriend van EBOO: Roelof Kruisinga

Het begon allemaal toen ik 10 jaar was. Elke dag oefenen, oefenen en oefenen. Nu 10 jaar later is het mijn grootste passie en ‘werk’ geworden. Ik ben Roelof Kruisinga en ik speel piano. Ik vind dat elk kind een kans moet krijgen om zijn of haar passie te ontdekken. Daarom zet ik mij in voor Stichting EBOO door de verkoop van CD’s met pianomuziek. Ik heb drie CD’s gemaakt; twee met diverse nummers uit mijn repertoire en een met opwekkingnummers. De opbrengst gaat voor 50% naar Stichting EBOO.

De CD’s van Roelof Kruisinga zijn te koop in de EBOO Giftshops.

 

Vriend van EBOO: Jansje Kruisinga

Jaarlijks sta ik op zo’n 15 markten in het Noorden van het land voor Stichting EBOO.
Ik verkoop daar allerlei handgemaakte Keniaanse producten die Fenneke bij de lokale bevolking in Nairobi koopt. Deze mensen hebben daardoor weer een beter inkomen.
De producten verkoop ik weer met winst in Nederland. Doordat ik aan iedereen kan vertellen dat dit het project van mijn zus is en dat 100% van de opbrengst naar de kinderen gaat spreekt het heel veel mensen aan.
Naast de markten heb ik ook een EBOO Giftshop aan huis. Daar heb ik een kamer helemaal ingericht als winkel met de Keniaanse producten.
Bent u nieuwsgierig geworden dan nodig ik u van harte uit om een kijkje te komen nemen. Ik ben te bereiken op telefoonnummer 050-5420035.

 

eboo_sanne
 

 

Eboo_Jansje

© Copyright 2024 – Eboo in Kenia

 NL61 RABO 01.29.36.53.35