Je bekijkt nu Bedankbrief Julie Kerubo

Bedankbrief Julie Kerubo

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:nieuws

Onderstaande bedankbrief ontving Fenneke van Julie Kerubo. Julie is 25 jaar oud.

Beste mama Fenneke,

Ik heb lang nagedacht over wat ik u kan geven na al deze jaren van hulp. Dat is een grote uitdaging want eigenlijk heb ik geen goed cadeau voor u en het hele EBOO team. 

Na lang denken besloot ik dat ik het beste het enige dat ik heb, aan jullie kan geven. Dat is mijn dankbaarheid. Bedankt voor de hulp bij het vinden van mijn weg in deze wereld! EBOO team, ik waardeer het zeer hoe hard jullie werken en hoeveel liefde jullie geven. Bedankt dat jullie er altijd voor mij waren en naar mij om keken. Jullie gaven mij het gevoel dat ik speciaal was en bovendien werd ik door jullie aangespoord om verder te gaan. In de bijlage van deze brief voeg ik mijn behaalde certificaten toe.

Bedankt en Gods zegen.

Liefs van Julie Kerubo

Lees hier de hele nieuwsbrief van maart 2020
https://mailchi.mp/8ad009c567a3/eboo-nieuws-maart-4779532