Je bekijkt nu Student Hesbon geslaagd!

Student Hesbon geslaagd!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:nieuws

Wat zijn we als bestuur trots op onze (ex)student Hesbon! Hij is onlangs afgestuurd in Computer Science. Daarmee treedt hij in de voetsporen van zijn broer Franco die begin dit jaar ook afstudeerde als dokter. Beiden dankzij de hulp van EBOO. Wat geweldig! Een concreet resultaat van alle donaties die worden gedaan. 

Hesbon heeft zijn eigen bedankbrief geschreven: 

Beste EBOO familie,

Met grote dankbaarheid neem ik de tijd om deze bedankbrief te schrijven. EBOO heeft een grote rol in mijn leven gespeeld. Ik zal altijd dankbaar zijn voor iedereen die doneerde om mijn studie te bekostigen. Dankzij deze hulp kon ik mijn basisschool afmaken en daarna de middelbare school om vervolgens zonder enige problemen door te stromen naar de universiteit . 
Nu ben ik gekwalificeerd als computer specialist met veel kennis en klaar voor elke kans die op mijn pad komt. Dankzij de zorg van de EBOO familie ben ik de man geworden die ik nu ben. Ik waardeer elk moment waarbij EBOO mij hielp. Enorm bedankt daarvoor! 
Mijn plan voor de toekomst is om iets terug te doen voor EBOO om jongeren te helpen die slim zijn maar geen mogelijkheden hebben om hun capaciteiten te benutten en ontwikkelen. Daarnaast wil ik zelf graag nog een master aan de universiteit volgen. 
In het speciaal wil ik mama Fenneke bedanken en al de donateurs voor de structurele hulp. Jullie hebben geïnvesteerd in mijn toekomst. Jullie zijn in mijn gebeden, moge God jullie zegenen. 

Groeten Hesbon Kayode Mochengo

Lees hier de hele nieuwsbrief van november 2022.