Scholen

Samen met de klas kinderen uit Kibera een betere toekomst geven

Als onderwijzer, medewerker of bestuurder van een school in Nederland kent u als geen ander het belang van goed onderwijs voor kinderen. Juist daarom doen wij een beroep op u; samen kunnen we kansarme kinderen de kansen bieden die zij verdienen. Wij komen graag bij u langs om een presentatie te geven over stichting EBOO en de mogelijkheden die wij bieden voor scholen. Hieronder leest u een aantal van de mogelijkheden (uiteraard zijn er in overleg aanpassingen mogelijk):

Leuke kaartenactie
Door 4 kaartensetjes voor EBOO te verkopen kan een kind een maand lang naar school. Geweldig toch!

Wij bieden de volgende kaartensetjes aan voor verkoop op scholen.
De kaarten zijn per 3 en 5 stuks verpakt en voorzien van een envelop.

EBOO spaarpot
Onderaan deze pagina vind u een downloadpakket. In dit pakket zit een spaarpotje wat de kinderen zelf kunnen uitknippen en in elkaar kunnen knutselen. Dit spaarpotje kunnen de kinderen een aantal weken mee naar huis nemen om te sparen voor EBOO. Het is ook mogelijk om gratis een kant en klare spaarpot te bestellen die voor in de klas komt te staan en waar de kinderen gezamenlijk geld in kunnen sparen.

EBOO vitrinekast
Lijkt het jullie leuk om mooie Keniaanse producten te verkopen op school? Dan zorgen wij voor een mooie vitrinekast die in de school kan komen te staan. Op die manier kan er aan ouders en verzorgers verkocht worden voor EBOO.

Organiseer zelf een leuke actie
Natuurlijk is het ook mogelijk om samen als klas een leuke actie te bedenken om geld in te zamelen voor EBOO. Zo heeft de Adeborg school in Aduard een sponsorloop gehouden die €1400 opleverde voor EBOO. De Maranathaschool in Nijkerk heeft met een actie €486 opgehaald, en in de Bethelschool in Waddinxveen heeft elke klas drie maanden lang gespaard voor een kind uit het EBOO programma. Dit leverde €1360 op.
Bent u geïnteresseerd in een klassenactie voor EBOO? Voor informatie of het bestellen van de kaarten kunt u contact opnemen met het bestuur per mail: info@ebooinkenia.nl


Links Gea, voormalig coordinator scholen en rechts Fenneke, oprichtster EBOO.

© Copyright 2021 – Eboo in Kenia

 NL61 RABO 01.29.36.53.35