Slide background

BIJ EBOO IN KENIA IS
GEEN DAG HETZELFDE

Het verhaal van James Imbai

In de nieuwsbrief van januari is er al een bericht geweest over James en zijn ziekenhuisopname na het uitbreken van een brand in hun woning. Nicholas, Madeline en Geoffrey, de betrokkenen van de stichting in Kenia, zijn bij hem en zijn moeder Mary op bezoek geweest in het ziekenhuis en schreven het volgende verhaal: […]

14 maart 2018|

James (8) getroffen door brand

Update 30 januari: James is overgeplaatst naar een andere ziekenhuis waar ze de juiste apparatuur hebben. Hij ligt op dit moment nog aan het zuurstof en heeft zijn oogjes geopend maar reageert nog niet goed. Het gaat al wel een stuk beter dan een week geleden. Dus we blijven hoop houden dat hij zo […]

16 januari 2018|

€200,- gegenereerd via SponsorKliks!

Een jaar geleden hebben wij onze stichting aangemeld voor SponsorKliks.com. Een website waar u bij grote webshops uw bestellingen kunt doen om vervolgens een commissie te ontvangen voor elke bestelling. Inmiddels staat de teller op ruim €200. Super! Een gemakkelijkere manier van geld genereren voor de kansarme kinderen bestaat er namelijk niet.

Denk dus […]

11 december 2017|

Het verhaal van Julie Kerubo

Voorafgaand aan het verhaal van Julie:
De verhouding artsen – patiënten die door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is gesteld staat op 1 : 1000. In Kenia is deze verhouding momenteel 1: 17.000.

Dit verhaal gaat over Julie Kerubo, een vierdejaars student aan de Jomo Kenyatta Universiteit en bezig met haar bachelor voor Verpleegkunde. Ze verteld […]

26 juni 2017|

Vakantie boeken? Denk aan SponsorKliks.com!

De zomer is in zicht. Heeft u al een vakantie geboekt? Zo niet, denk dan bij het boeken aan SponsorKliks! Via Sponsorkliks genereert u gratis geld voor EBOO. Boekt u bij:

☀️ Vliegtickets.nl = €16,50 voor EBOO
☀️ Booking.com = 5,5% van het aankoopbedrag voor EBOO
☀️ Hotels.nl = 5% van het aankoopbedrag voor EBOO
☀️ Expedia.nl = […]

30 mei 2017|

Geslaagde EBOO Vriendendag

We kijken terug op een geslaagde EBOO Vriendendag. Na een flinke hoosbui in het begin hebben we het de rest van de middag/avond droog gehouden en konden we genieten van de heerlijke tuin, de wok, de barbecue en elkaar. Wat was het gezellig!

Er was zelfs een sponsor die het logo van EBOO heeft verwerkt […]

21 mei 2017|

Nieuwe cd met opbrengst voor EBOO

Voor de muziekliefhebbers!

Pianist Roelof Kruisinga heeft weer een nieuwe cd gemaakt waarvan de helft van de opbrengst naar Stichting EBOO in Kenia gaat.
U betaalt er slechts €10,- voor en krijgt daar 14 prachtige nummers voor terug. Hierbij alvast een voorproefje!

De cd is te koop in een van de EBOO giftshops: http://www.ebooinkenia.nl/giftshop/. Niet in de […]

20 mei 2017|

Yes, we hebben een sponsor voor Noor!

We hebben een vaste sponsor gevonden voor student Noor (1997). Zijn grote wens om te studeren gaat hiermee in vervulling. Hij gaat beginnen met de opleiding Business. We wensen hem veel succes!

Noor heeft twee zussen: Mwatum (1995) en Shamin (2008).
Zijn vader is overleden in 1997 en zijn moeder is nu alleenstaand en heeft geen […]

3 mei 2017|

Gratis geld genereren voor EBOO, helpt u mee?

Doet u ook wel eens online aankopen? Dan kunt u vanaf nu gratis geld genereren voor EBOO. Dat klinkt leuk toch? Helpt u mee? Het werkt erg simpel. Lees onderstaande nieuwsbrief voor uitleg.

14 december 2016|

Verkoop kerstkaarten voor EBOO

Nog geen kerstkaarten in huis? Bij EBOO vindt u prachtige kaarten versierd met bananenblad of handgeschilderd. Ze zijn gemaakt in Kenia en gekocht bij een project dat vrouwen ondersteund. U betaalt voor vier stuks slechts €5,00.

Te koop in de EBOO winkeltjes:
Giftshop Assen
Contactpersoon: Peter Timmerman
de Wouden 161
9405 HG Assen
0592-355888 […]

11 december 2016|